2012. július 24., kedd

Andrisnak with love :)


Ismét bebizonyosodott az a gyerekkoromból már jól ismert szabály, miszerint ha valaki azt mondja, ezt ne csináld, akkor annál inkább is! Perszeeee! Szóval  Prikaszky Ákos Gergőről szóló posztom elején - bár nyomatékosítottam, hogy lányoknak szól - természetesen a fiúk nem tudtak ellenállni. A statisztika és a visszajelzések alapján úgy ugrottak rá, mint gyöngytyúk a zöld takonyra, bár állítom a közepe felé már megbánták. 
Persze, Andris is olvasta. Mivel jövő héten hazalátogat, küldött tegnap egy képet a nyaralásáról. (Megjegyzés: Az elmúlt 10 évben elég ritkák voltak a találkozásaink - na jó, az idejét nem tudom, mikor futottunk össze, kb. 5-6 éve -, noha chat-en rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.) Először azt hittem, hogy azért küldi, mert olyan debilnek gondol, hogy esetleg szükségem lesz a képre a felismeréséhez. Eszembe jutott, hogy ezzel az erővel megdumálhattuk volna, hogy egy Times lesz nála meg vörös rózsa a zakója gomblyukában, és bal kézzel keveri a kávét a 3-as asztalnál a kávézóban, vagy valami hasonló filmes jelenet. De aztán hamar kibújt a szög a zsákból, ugyanis a kép célja nem más volt, mint hogy, hátha írok róla is egy "csajos sztorit" a blogomba. Hehehe, de édeeees! :)
Hát, Andriskám, a modellkedéshez még gyúrni kell picit, és nem hiszem, hogy az EzoTV-nél labdába rúghatsz. Na jó, csak genyóskodok, megígértem, hogy nem csinálok belőled hülyét! Nagyon várlak haza, és készülök a "rendez-vous-ra". Millió tsók és szeretés! Pápusz!


Hja, majd' elfelejtettem, íme Andris sztárfotója. Öööö... szép a tenger, muhahaha... :D:D:D


1 megjegyzés: