2012. július 14., szombat

Igen, fájt!

A tetoválásaimmal kapcsolatos idióta kérdések eddig kimerültek az "És fájt?"-"Nem bántad meg?"-"Mit fogsz csinálni, ha megöregszel?" hármasban, aminél azt hittem, hogy nincs lejjebb, de rá kell döbbennem, az emberi hülyeség határtalan. Tegnap taxival verettem be a céghez, és mint tudjuk, vannak kényszeres beszélgetők. Természetesen ilyenkor kézenfekvő, hogy a tetoválásom, fültágítóm, piercingem, dreadlockom a téma...mi más?!? Én jobban szeretek kibámulni az ablakon csöndben, tekintve azt a már-már definíció szerű tényt, hogy ami őket érdekli, engem kevéssé sem, ami pedig engem, ahhoz ők nem tudnak hozzászólni, de valamiért egy-két taxis késztetést érez az erőszakkal való beszélgetésre. Így történt, hogy tegnap egy új kérdéssel, és véleményem szerint eddig a legszánalmasabbal bővült a repertoár. A következő beszélgetés zajlott:
Te lány vagy (húúúú, micsoda megállapítás!), és nyílván szőrteleníted a karod (itt már kezdtem rosszul lenni...). Borotválod vagy gyantázod? (Öööö, mivaaaan?) Csak azért kérdezem, mert ilyenkor nem sérülnek meg az ábrák? (Hoppá! Fejem koppan a műszerfalon. Ilyen nincs ebben a kurva világban!) Először azt hittem, hogy ez csak vicc, nem lehet komoly, de a srác - igen, fiatal srác, nem vén trotty!!!! Így még gázabb! - nem nevetett. Kénytelen kelletlen fel kellett világosítanom az alap viselkedési normákról, miszerint ilyen jellegű kérdéseket nem teszünk fel, pláne lánynak, pláne idegennek. Valahogy a szőrtelenítési szokások számomra még az intimitás küszöbét súrolják. Majd arról, hogy neeeem, a tetoválás nem a bőröd felszínén egy festés, hanem két bőrréteg, a hám és az irha között tartózkodik, így nem egykönnyen sérül, sőt zuhanyozni is tudok, nem jön le a víztől. Anyád! Headshot!!!!


Úgyhogy for everybody!!!! Így fogok kinézni 30 év múlva, és egyszerűen imádoooom!Ezt gondolom, kivéve a szakállas részt. Azt azért talán mégsem erőltetném annyira. :)Aztán még annyi, hogy addig is beszerzek valami ilyesmi pólót, csak hogy kuss legyen most már! 
1 megjegyzés: