2013. március 5., kedd

A hang, amit szeretek

Még mindig a pénteki koncert hozadékát próbálom kiheverni, ami megfázás, torokgyulladás, takonykór stb. képében keseríti az életem. Egyet viszont leszögezhetek, ez már megint az volt, ami megérte... (Még jó, hogy alapjaiban soha nem bánom meg a döntéseimet...)
Szóval, emberek! Bármilyen hihetetlen, de igen, van ilyen. Lehet szerelmesnek lenni valakinek a hangjába! Amikor azon kapod magad, hogy elfelejtesz levegőt venni, vagy már elzsibbadt mindened, mert nem mersz megmozdulni, nehogy megtörd a varázst bármivel vagy elrontsd a pillanatot. Szerelem volt első hallásra, sokadikra pedig folyamatos libabőr. Akkor én most szeretnék egy olyat kérni, hogy hadd legyek rajzfilmfigura, akinek állandó háttérzenéje van, ha megjelenik a színen, a háttérzeném pedig Járai Márk legyen! És igen, nagyon kajálom a szenvedős gitáros, finomkodós lelkű marketinget (is). 
A rajongó tinilány kép erősítése érdekében pedig ezt a szerelmet most szépen bepakolom Brian Johnson, Anthony Kiedis, Jason Mraz, Peter Fox ésatöbbi "hangszerelmeim" mellé a dobozba.














Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése