2012. július 18., szerda

Facebook fail

Nah, ezt a bejegyzésemet főként lányoknak írom, úgyhogy ha van hímnemű olvasóm - tudom, hogy van - , az most szorítsa össze a fogát, hunyja be a szemét, és gorsan lapozzon tovább egy másik posztra, de ezt kerülje el szélsebesen.
Szóval, tegnap bejelölt Prikaszky Ákos Gergő a facebookon. Ahaaa, bizony! :D Na most alapból tiltott az oldalam idegeneknek, de pár ismerős számára is korlátozott a hozzáférés, úgyhogy random nem szoktak csak úgy jelölgetni a népek, mert hát mire fel. Mondjuk így névre durván ismeretlen volt, de gondoltam, ő csak tudja, ha már én nem. Szerintem ő sem, hacsak nem valami direktmarketing, bár a visszaigazolás óta no reakció, úgyhogy jól elvagyunk. :) A lényeg, hogy hát csak visszaigazoltam, aztán bokát gyorsan lefostam, szemek lógtak, mint a kabátgomb, nyál csorgott a billentyűzetre. Persze mindezt nem egyedül, hát milyenek a lányok ha már ketten vannak egy irodában. Így Csillával volt ám, "Húúú, ezt nézd!" "Nem, inkább ezt, itt jobb!" meg "Anyáááád! De jó pasiiiii!", és hasonló felkiáltások a portfolió nézegetése közben. Én meg gondoltam, majd feszítek mint pók a lucernásban, ha ránéznek az adatlapomra, milyen új ismerőssel bővült az a meglévő 382 darab. Amúgy azóta sem tudom mire fel az ismeretség, de az adatlapja alapján modell és show presenter (ilyen van?:)) a TeleMedia InteracTV keretein belül. Beszarsz, ez az Ezo TV! Néztem, van egy közös ismerősünk, Zeusz Jós. Na jó, őt tényleg ismerem még szandálos-fodros szoknyás-homokozóban játszós korszakomból, mert pár utcával odébb lakott, persze akkor még nem angyal, tisztánlátó és kártyajós volt, hanem a szomszédegyerek. 
Na most, ha már így alakult berakom a kedvenc fotóimat róla, hát azért mégiscsak csajos poszt, lehet álmodozni, ábrándozni aranyoskáim! Nekem a fekete-fehérek a befutók, néhol kicsit hajaz James Deanre. Persze, ez nem valódi hasonlóság, inkább benyomás, nekem egyből ő ugrott be.

Nah, az Ákos-képek:







Amúgy megnéztem, ha beírom a Google képkeresőbe a nevét, akkor kidobja ezeket a képeket, úgyhogy nem hiszem, hogy személyiségi jogokat sértenék. Másrészről meg gondolom úgyis az volt a cél, hogy reklámozza az EzoTV-t vagy magát, úgyhogy ez most itt akkor duplán meglesz. :D

Mellesleg utólag jutott eszembe, az oké hogy mondjuk lánytársaim bepisilnek a gyönyörűségtől a fotói láttán, a pasik meg jó irigyek lesznek, de remélem senki nem fürkészi az adatlapját a foglalkozás résznél. Nem ám azt hiszik, hogy bolond vagyok, EzoTV-t nézek, és én jelöltem be rajongásom tárgyát!  Szarul nem jellemző rám! :)


Megjegyzés: A blogbejegyzés sok helyen túlzó szófordulatokkal él, a szórakoztatás céljából feltupírozza a valóságot. EzoTV rajongók, munkatársak és főleg Ákos, nem hiszem, hogy valaha is olvassátok, de elnézést a genyóságért! - Viszont kurva vicces. És ígérem, ezek után tutira megnézek egy adást. Cserkész becsszó! :D:D:D Persze Facebookra azért nem merem posztolni ezt az írást... :D:D:D

1 megjegyzés: