2012. július 29., vasárnap

"Kistarkanok" a valóságban

Az álom... :)
Egy kis adalék még a német utam margójára.
Szóóóóval, nagy vehemenciával indultam neki a németországi nyaralásnak, tekintve közel s távol mégiscsak Németország az egyik gyűjtőhelye mindenféle külföldi népeknek, így a törököknek is, és Babi előre fel is készített, hogy baromi sok van belőlük. Nah gondoltam, lehet majd csemegézni a jobbnál jobb török faszik között, aztán talán ha minden jól megy, nyeltudásomat a "sevi seviyorum"-ról és néhány dalszöveg részletről talán feltornázhatom kicsit magasabb szintre, tekintve, hogy tavaly óta elég sokat felejtettem az amúgy is gyér szókincsemből. Ahha, persze! :D:D:D
Élt bennem valami álomkép, hogy a törökök pasik egytől egyig úgy néznek ki, mint Tarkan. Ezt nem tudom honnan szedtem, de mivel 15 éve "lámúr tuzsúr" van, így eltekintettem attól a ténytől, hogy hát a valóság valamivel silányabb lehet. Na most, hogy más ne essen ebbe a hibába, és ne fűzzön túl nagy reményeket hozzájuk, ím a szörnyű tények. Neeem, nem úgy néznek ki, mint Tarkan, sőőőt... amiket én láttam baromi rondák! Nem tudom, megfogalmazni se, hogy miért, egyszerűen rondák és kész - vagy csak az elvárás volt túl nagy. Buták mint a tök és elég pofátlanul udvarunculnak.
Török faszi...
bruhaha meg muhahaha :D:D:D
Babival rövid ismeretséget kötöttünk két példánnyal a ParkTheaterben, kinek kinek egy-egy. Kb. 10 perces kapcsolatunk kimerült abban, hogy megbeszéltük kit hogy hívnak, hány éves, blablabla (amik mára természetesen a feledés homályába merültek), meg egy közös fotó, aztán szebb jövőt mindenkinek, élesen balra el, míg félrenéztek. 
Babi jól megragadta a lényeget képregény formájában. Nem is kellenek szavak, azt hiszem, tömören és velősen ábrázolja csalódottságomat és kiábrándultságomat a török amorózók terén. :)



Azért feszültségoldásként berakok egy Tarkan videót, hogy kb. mire számítottam. De asszem ez csak egy párhuzamos univerzumban történhet meg! :D :D :D


                             

1 megjegyzés: